Obavijesti o ishodu natječaja/oglasa

10. svibnja 2022.
O B A V I J E S T
Nakon javno provedenog natječaja za zapošljavanje 38 profesionalnih vatrogasaca, odabrano je svih 38 kandidata.
U skladu s odredbama Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku odabira kandidata  za zapošljavanje na radnom mjestu vatrogasac i vatrogasac vozač, objavljujemo slijedeće:
Konačna rang lista za odabir 38 kandidata: OVDJE
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o prijedlogu kandidata za  sklapanje ugovora o radu za radno mjesto: vatrogasac (m/ž) - 38 izvršitelja: OVDJE
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o odabiru kandidata za sklapanje ugovora o radu za radno mjesto: vatrogasac (m/ž) - 38 izvršitelja: OVDJE
Rang lista iz članka 32. stavak 1. i 2. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku odabira kandidata  za zapošljavanje na radnom mjestu vatrogasac i vatrogasac vozač: OVDJE

05. travnja 2022.

O B A V I J E S T
Zbog uloženog pravnog lijeka na uvjerenje o posebnoj zdravstvenoj sposobnosti od strane jednog kandidata, koji je kao 38. kandidat upućen na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, nije izvršen odabir svih 38 kandidata, nego njih 37.
Odabir 38. kandidata će se izvršiti kada, u skladu s Pravilnikom o uvjetima, kriterijima i postupku odabira kandidata za radno mjesto vatrogasac i vatrogasac vozač, dobijemo kandidata koji zadovoljava uvjete posebne zdravstvene sposobnosti i nekažnjavanja za kaznena djela iz članka 51. stavka 1. podstavka 6.i 7. Zakona o vatrogastvu („Narodne novine“, broj: 125/19).
Dopuna Konačne rang liste, dopuna Odluke o utvrđivanju prijedloga za sklapanje ugovora o radu za radno mjesto vatrogasac (m/ž) – 38 izvršitelja i dopuna Odluke o odabiru kandidata za sklapanje ugovora o radu za radno mjesto vatrogasac (m/ž) – 38. izvršitelja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Postrojbe.
Nakon odabira 38. kandidata sastavit će se nova rang lista, iz članka 32. navedenoga Pravilnika.
 
Odabrani kandidati, koji zbog odrađivanja otkaznog roka kod sadašnjeg poslodavca, neće moći započeti s radom 19. travnja 2022. godine, trebaju se javiti u kadrovsku službu (01/4896194, 0916930079) radi dogovora o datumu početka rada.


Konačnu rang listu sa 37 kandidata pogledajte OVDJE
Odluku o utvrđivanju prijedloga za sklapanje ugovora o radu za radno mjesto vatrogasac - pogledajte OVDJE
Odluku o odabiru kandidata za sklapanje ugovora o radu za radno mjesto vatrogasac - pogledajte OVDJE